Corona

Wat een gekke tijd! Maar ook eentje waarin ik veel naar m'n gezin heb kunnen kijken en hen kon vastleggen. Dat wil ik voor jullie ook natuurlijk! Gelukkig kon ik na 11 mei weer werken. Al bleek de kapper een zeer essentieel, vitaal beroep te zijn voor mij, dus kwam het in de praktijk vanaf juni weer goed op gang.

Afstand houden is tijdens het buiten fotograferen heel goed te doen. Gezinnen (zij die onder één dak leven) kan ik dan ook zonder beperkingen op de foto zetten. In de studio is het wat kleiner en kost afstand houden iets meer aandacht. Geef zelf vooral goed aan hoe je erin staat! Er staat desinfectie klaar maar ik stel het niet verplicht.

Bij newborns werk ik met handschoenen, de doeken kan ik niet op 65 graden of hoger wassen dus zorg ik voor twee dagen tussen de newbornshoots. Bij deze shoots is werken met een mondkapje mogelijk als jullie dat zouden willen. Bovenal ben ik heel blij weer aan de slag te kunnen dus hoor ik het graag als je interesse hebt in een shoot!

Momenteel is er geen mogelijkheid familiefotografie te doen (meerdere gezinnen) binnen de regels, hooguit op uw eigen terrein (ik ben dan één bezoeker).